Declaració d'accessibilitat

La Secretaria d'Estat de Funció Pública s'ha compromès a fer accessible el seu lloc web de conformitat amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

Aquesta declaració d'accessibilitat s'aplica al lloc web https://www.funcionpublica.hacienda.gob.es

Situació de compliment

Este lloc web és parcialment conforme amb el RD 1112/2018 a causa de la falta de conformitat dels aspectes que s'indiquen a continuació.

Contingut no accessible

El contingut que s'arreplega a continuació no és accessible pel següent:

a) Falta de conformitat amb el RD 1112/2018

 • Absència d'etiqueta *LABEL en alguns dels elements *INPUT. Esta etiqueta ha de descriure el que fa aquest element. Visualment no hi ha diferència, encara que és necessari per a algunes tecnologies assistencials/ferramentes de suport.  [Requisit nombre 9.2.4.6 de la norma UNE-EN 301549:2019 Encapçalats i Etiquetes].
 • Existix un *Frame que no té el títol corresponent descrivint el seu contingut. Visualment no hi ha diferència, encara que és necessari per a algunes tecnologies assistencials/ferramentes de suport. [Requisit nombre 9.2.4.2 de la norma UNE-EN 301549:2019 Pàgina Titulada].
 • Identificadors repetits quan haurien de ser únics en cadascuna de les pàgines; Codi sintàcticament incorrecte.  Podrien donar lloc a alguna inconsistència en la seua interpretació per part d'alguns navegadors.  [Requisit nombre 9.4.1.1 de la norma UNE-EN 301549:2019 Processament]. 
 • Manca de contrast en botó de pujada. [Requisit número 9.4.1.1 de la norma UNE-EN 301549:2019 Processament]. [Requisit número 9.1.4.3 de la norma UNE-EN 301549:2019 Contrast (mínim)].
 • En algunes pàgines el contingut que no és text té una alternativa de text que no servix per al propòsit equivalent [requisit nombre 9.1.1.1 de la norma UNE-EN 301549:2019 Contingut no textual].
 • En algunes pàgines no es descriu el propòsit de l'enllaç [requisit número 9.2.4.4 de la norma UNE-EN 301549:2019 propòsit dels enllaços]
 • En algunes pàgines no es reconeix que element rep el focus [requisit número 9.2.4.7 de la norma UNE-EN 301549:2019 focus visible]

b) Càrrega desproporcionada

 • No aplica.

c) El contingut no entra dins de l'àmbit de la legislació aplicable

 • Podrien existir arxius ofimàtics en PDF, de contingut multimèdia o altres formats publicats abans del 20 de setembre de 2018 que no complisquen íntegrament tots els requisits d'accessibilitat. Encara que s'ha procurat que la majoria d'ells sí ho complisquen.

Preparació de la present declaració d'accessibilitat

La present declaració va ser preparada el 12 de setembre de 2022.

El mètode emprat per a preparar la declaració ha sigut una autoavaluació duta a terme pel propi organisme.

Última revisió de la declaració: 12 de setembre de 2022.

Observacions i dades de contacte

Pot realitzar comunicacions sobre requisits d'accessibilitat (article 10.2.a) del Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre) com, per exemple:

 • Informar sobre qualsevol possible incompliment per part d'este lloc web.
 • Transmetre altres dificultats d'accés al contingut.
 • Formular qualsevol altra consulta o suggeriment de millora relativa a l'accessibilitat del lloc web.

A través de les següents vies:

 • Correu electrònic: accesibilidadweb.sefp@correo.gob.es
 • Telèfon: 912734521

També pot sol·licitar en format accessible informació que no complisca amb els requisits d'accessibilitat bé per estar exclosa, bé per estar exempta per càrrega desproporcionada; o formular una queixa per incompliment dels requisits d'accessibilitat. Enllaç al procediment de sol·licitud d'informació accessible i queixes de l'article 12 del Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre.

Les comunicacions, queixes i sol·licituds d'informació accessible seran rebudes i tractades per la Subdirecció General de Servicis Web, Transparència i Protecció de Dades (Secretaria General Tècnica), com a unitat responsable dels continguts d'este lloc web.

Procediment d'aplicació

A través d'este procediment podrà iniciar una reclamació per a conéixer i oposar-se als motius de la desestimació d'una sol·licitud d'informació accessible o queixa, instar l'adopció de les mesures oportunes en el cas de no estar d'acord amb la decisió adoptada, o exposar les raons per les quals es considera que la resposta no complix amb els requisits exigits.

Enllaç al procediment de reclamació, que ha de dirigir a la Unitat responsable d'accessibilitat del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública (Subdirecció General de Serveis Web, Transparència i Protecció de Dades de la Secretaria General Tècnica), o si la reclamació és per una actuació d'aquesta Unitat, al superior jeràrquic d'aquesta.

Contingut opcional

La última revisión de la accesibilidad se ha realizado en septiembre de 2022.

El lloc web està optimitzat per als navegadors Microsoft Internet Explorer 8.0 o versions superiors i les últimes versions vigents de Firefox, Safari, Opera i Google *Chrome. La resolució web mínima recomanada és de 1280x1024.

El lloc web està dissenyat per a una visualització adaptable, amb el que es visualitza de forma òptima en els dispositius *tablet i mòbils.